FOTOCOLCONS
#fotocool
#somriu
CONSELLERA
#autoritats
21:15 h.
SALON
#experienciasantillana
#santillana
LOGO
#autoritats
#36edició
LOGddO
#autoritats
#39edició

Carta del Director General de Santillana Educación

L’Editorial Santillana es va crear fa més de 55 anys amb la voluntat d’aportar valor a la comunitat educativa i contribuir, així, a l’educació i la formació com les vies més eficaces per al desenvolupament de les persones.

L’impuls de valors compartits per les societats democràtiques, especialment els relacionats amb el pluralisme, la tolerància, la defensa de la pau i la protecció del medi ambient, formen part del nostre caràcter com a empresa.

En aquest sentit, Santillana té un compromís profund amb l’educació entesa d’una forma integral i innovadora, un concepte que inclou continguts i serveis educatius. Des de Santillana, hem assumit el compromís no només de cuidar la qualitat dels nostres materials didàctics, sinó també d’oferir els recursos i les eines de gestió que, avui dia, requereixen els centres educatius.

Tenim la intenció de seguir treballant sota la mateixa premissa que avala la nostra trajectòria, acompanyant els professionals de l’educació en els processos de canvi continu, tant des d’un punt de vista didàctic com organitzatiu.

El nostre interès és crear un marc general que anirem desenvolupant, en sintonia amb les necessitats de tota la comunitat educativa.

D’aquesta manera, pretenem seguir generant escola, de la mà dels qui viuen més de prop la realitat de les aules

Javier Caso de los Cobos
Director General de Santillana Educación

PROPERA EDICIÓ 40 - 6/05/2022

 

Web Santillana

Ara fa més de 50 anys, a Santillana ens vam preguntar com ajudar a consolidar l’ensenyament i el coneixement a escola...

Veure més

Edicions anteriors

Vols veure les edicions anteriors, des d'aquest link accediràs a elles

Veure més

Vídeos

Vols veure els videos d'anys anteriors, des d'aquest link accediràs a ells.

Veure més

Fotoescuela.net

A tots els assistents a l'acte fotosescuela.net pot oferir-los: Serveis de fotografia, video, web, disseny i impressió.

Veure més

En l'edició numero 30 de la Nit de l'Ensenyament, Santillana es va posar en contacte amb nosaltres perquè cobríssim l'acte del 30 aniversari.

Per a nosaltres va ser una gran satisfacció poder col·laborar amb ells, ja que a aquest acte també assisteixen molts clients nostres i ademas és un gran mirall de cara a aconseguir noves col·laboracions.

Aquest 2019 sera el 9è any consecutiu que estem a càrrec de la imatge de l'acte.

Ens encarreguem de la fotografia, el video i la cobertura web del mateix.