2018

EEn l'edició numero 30 de la Nit de l'Ensenyament, Santillana es va posar en contacte amb nosaltres perquè cobríssim l'acte del 30 aniversari.

PPer a nosaltres va ser una gran satisfacció poder col·laborar amb ells, ja que a aquest acte també assisteixen molts clients nostres i ademas és un gran mirall de cara a aconseguir noves col·laboracions.

AAquest 2016 sera el 6 any consecutiu que estem a càrrec de la imatge de l'acte. Ens encarreguem de la fotografia, el video i la cobertura web del mateix. .

AAmb més de 25 anys d'experiència en el sector de la fotografía escolar hem desenvolupat noves propostes i eines de comunicació gràfica per les escoles.

DDonem recolzament en totes les accions de màrqueting que els centres educatius emprenent en les Jornades de Portes Obertes, Congressos i esdeveniments.

LLa NOVETAT agrada i MOTIVA a l'adquisició dels lots fotogràfics. Presentats de diferent forma, amb preus assequibles, es tradueix en famílies satisfetes, opinions i comentaris favorables que ens transmeten els col·legis, en definitiva un alt percentatge de vendes, rondant el 82%, que ens permet realitzar projectes personalitzats.

SSi a més els col·legis es poden beneficiar directament de serveis gratuïts, ideats especialment per a les seves necessitats de comunicació i enfocats a realçar els valors de l'escola i la imatge de la comunitat, és sens dubte UNA GRAN IDEA! Per tant, EL NOSTRE OBJECTIU PRINCIPAL és que tots els col·legis assistents a l'Acte de la Nit de l'Ensenyament siguin col·laboradors i obtinguin els millors resultats amb els mínims recursos.